default_mobilelogo

AKM sustavi

AKM sustav ograda i rukohvata izrađenih od aluminija osmislila je i patentirala turska kompanija AKMER-YAPI, koja je od 2003. godine zbog iznimne potražnje za ovim kvalitetnim produktom usmjerila svu svoju proizvodnju na AKM sustave.

AKM sustavi aluminijskih ograda i rukohvata sastavljeni su od odgovarajućih aluminijskih profila. Elementi se proizvode djelomično konvencionalnim metodama, a djelomično specijalnim strojevima konstruiranim kako bi konačni proizvod zadovoljio visoke estetske i funkcionalne kriterije kupaca.

Osim estetske komponente, anodizirana18-mikronska oplata koja se može aplicirati u raznim bojama i nijansama, pruža zaštitu od gotovo svih utjecaja eksterijera, od izlaganja izravnoj sunčeoj svjetlosti i utjecaja morske vode do zaštite od velikih vrućina i hladnoća. Posebno je važno naglasiti da tijekom ćivotnog vijeka proizvoda, AKM ograde i rukohvate nije potrebno dodatno održavati.

Visok stupanj kvalitete konačnog proizvoda, jednostavno održavanje i do 40% niža cijena od INOX sustava, garantiraju visoku razinu zadovoljstva kod kupaca i korisnika AKM sustava.

 

AKM modeli ograda

Stepeništa

Ograde